Meer over antislipbekleding

Tahon is gekend voor het warmvulkaniseren van rubber of polyurethaan op uitéénlopende materialen.  De te hechten basis kan gaan van staal, aluminium of kunststof tot gestandaardiseerde riemen.  De afnemers van deze rubberstukken en slijtstukken behoren tot alle takken van de industrie:
machineconstructeurs, apparatenbouwers, dranken industrie, chemische industrie, automobiel verwerkingsbedrijven, mijnbouw, steenbakkerijen,...

De rubberstukken kunnen gebruikt worden om iets te klemmen, zoals bijvoorbeeld de grijparmen van een robot.

Bij de materiaalkeuze van de antisliprubber bekleding wordt rekening gehouden met parameters zoals:
- contact met chemische omgeving
- contact met voeding
- contact met temperatuur
Er is verder keuze uit verschillende hardheden van de rubbersoort.

Tahon bekleedt niet enkel nieuwe materialen, het is ook mogelijk gebruikte stukken te laten hervulkaniseren.  De nodige uitrusting is aanwezig om oude bekledingen te verwijderen en vervolgens het materiaal warm te vulkaniseren met een specifieke rubbersoort of polyurethaan.

Ook in de afwerking van de rubberbekleding laat Tahon u de keuze.  Indien gewenst worden groeven aangebracht, of wordt er geslepen naar een specifieke dikte.

De hechting door warmvulkanisatie garandeert een lange levensduur.

Hebt u een specifiek probleem waarvoor u een oplossing zoekt, neem contact op.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.